Свържи се с нас: info@beautyforceacademy.bg Следвайте ни

Един незабвавим семинар в Германия

Публикуван на:
Последна редакция:

BeautyForce Academy: Разкажете ни за себе си? С какво се занимавате? Какъв е вашият бизнес?

Гери Любенова: Здравейте, казвам се Гергана Иванова Любенова. Живея и работя в град Бургас. От 2006г .работя като козметик на свободна практика съвместно с екип от професионалисти в сферата на красотата.

BeautyForce Academy: Как стигнахте до решението да се запишете на курс по козметика?

Гери Любенова: От 2002 г до 2006 г.работех като дистрибутор на професионална козметика за италианския бранд Bioline. За да представям успешно новостите и продуктите в поверения ми район, получих предложение от ръководството да премина обучение за козметик. Така с мое желание и подкрепа от страна на моя съпруг преминах шестмесечно обучение в групата на Алма Морел, която е успешен козметик с дълга практика, автор на много статии, интервюта и беседи за списания и учебници за козметика.

BeautyForce Academy: Какво научихте по време на курса по козметика?

Гери Любенова: Обучението ми даде един успешен старт. Още от самото начало придобих знания и умения за самостоятелна работа.

BeautyForce Academy: От колко години имате собствен козметичен салон? 

Гери Любенова: Вече тринайсет години работя като козметик на свободна практика.

BeautyForce Academy: Струва ли ви се, че сега, когато работите, имате познания, които ви правят конкурентни на пазара?

Гери Любенова: Да, смятам, че е така, защото редовно надграждам знанията и уменията си с обучения и семинари за иновациите в козметологията.

BeautyForce Academy: Кои са вашите любими процедури, които с удоволствие прилагате на клиентите си?

Гери Любенова: Всяка терапия ми доставя удоволствие! Но предпочитам да работя с ръце и по малко с апарати. Препоръчвам масаж, терапия според сезона и моята любима терапия Хайвер на козметика Jean d'Arcel.

BeautyForce Academy: От колко време сте партньор на професионална козметика Jean d'Arcel? 

Гери Любенова: С козметика Jean d'Arcel работя от десет години.

BeautyForce Academy: Кое ви харесва най-много в марката?

Гери Любенова: Всичко. Терапиите имат видим ефект, дават резултат. Лесни за работа, лесни за комбинация, взаймно заменяеми продукти. Ухаят приятно.

BeautyForce Academy: Какво научавате по време на обучителните семинари, организирани от BeautyForce Academy?

Гери Любенова: На семинарите придобивам допълнително информация както за продукти, така и за тънкости и новости в сферата на нашата професия. Винаги са били полезни, ползотворни и интересни.

BeautyForce Academy: Кой е семинарът, който остави най-трайни знания и емоции във вашата кариера до сега? 

Гери Любенова: Присъствала съм на много семинари, беседи, дискусии, обучения и всяко обучение ми е давало знания, хъс за работа, стимул. Но най-трайна следа в моето съзнание ще оставят два семинара. Присъствието ми през 2011г. на семинар на фирма Вавилон с марката Sotis проведен в Гърция на остров Халкидики. И последното ми обучение организирано от вас, Бютифорс, в централата на Jean d'Arcel в гр. Кел - Германия. Беше емоционално, стимулиращо, ползотворно. Впечатление ми направиха дори малки, дребни детайли, които с годините са ми отбягвали. Да видя базата, завода, да усетя енергията и ръцете на Клаудия. Да усетя, почувствам и видя всичко онова, което ни предоставихте, не се описва с думи. То се чувства, то се усеща. Благодаря ви, Бютифорс! Благодаря за доверието!

loading...