Свържи се с нас: info@beautyforceacademy.bg
Назад до Началната страница

FAQ

1. Какво представлява онлайн обучението?

Онлайн обучението представлява виртуална среща между вас и нашия преподавател. То дава възможност да преминете теоретичния материал, без значение в кой град живеете. Ще получите линк, който ще ви въведе във виртуална среща. Там ще ви бъде преподадена лекция по тема от учебния план, която ще ви подготви за следващите практически занятия. Теорията по всяка професия представлява около 40% от самия курс на обучение. Виртуалните срещи ви спестяват много средства и време, като запазват комфорта да се обучавате от собствения си дом. 

2. Цялото обучение ли протича онлайн?

Не. Само теоретичната част от обучението може да премине онлайн. Ние вярваме, че същността на професията се усвоява само чрез практически упражнения в реална работна среда. За това всички практически занятия са присъствени.

3. Какви възможности предоставя онлайн обучението?

Онлайн формата на обучение ви дава възможност да се запишете на курс от всяка точка в България. Едновременно с това спестявате транспортни разходи, нощувки, което е с 50% по-малко от средствата, които бихте дали, ако присъствате реално на лекции.

4. Задължително ли е обучението по теория да премине онлайн?

Не е задължително. Това е опция, която ние предоставяме. Вие може да се възползвате от онлайн обучението, ако сте от друго населено място, но ако желаете или сте от Стара Загора, може да присъствате по време на лекции.

5. Какви технологии се използват в обучителната база?

Основна мисия в BeautyForce Academy Bulgariа е да предоставяме модерни и актуални технологии в процеса на обучение, които реално курсистите използват. По този начин се запознавате с модните тенденции в бизнеса и имате възможност сами да прецените дали искате да си закупите съответната технология, ако ефектът ви харесва.

6. Как са избрани преподавателите и треньорите в BeautyForce Academy Bulgariа?

Преподавателите и треньорите в BeautyForce Academy Bulgariа са избрани по един основоположен принцип. Всички са много опитни в професията и непрекъснато се осъвършенстват.

7. Каква диплома ще получа ако изкарам курс в BeautyForce Academy Bulgariа?

Ще получите държавна диплома от BeautyForce Academy Bulgariа към МОН с лиценз номер.№ 2017121402. В зависимост от курса, който изберете ще получите или документ Свидетелство 2 степен по професия, или удостоверение за обучение по част професия.

8. Мога ли да си отворя собствен салон с тази диплома?

Да, можете.

9. Какво означава обучение по метода на световни козметични брандове?

В BeautyForce Academy Bulgariа всички преподаватели и треньори са преминали международни обучения в базите на най-големите производители на козметика. Те са били  обучени в най-новите тенденции в професията. Обикновено това са методи на работа на големи брандове за козметика, зад което стои труда на екипи от биолози, козметолози, химици и маркетинг специалисти. Тези познания диктуват модните тенденции в световен план и ще бъдат предадени на всеки курсист в BeautyForce Academy Bulgariа. Вярваме в конкурентното предимство на подобен метод на обучение.

10. Какво трябва да направя ако искам да се запиша на курс?

Изберете си курс, който ви интересува! Натиснете бутон "КАНДИДАТСТВАЙ" и попълнете съответната информация! Наш сътрудник ще ви се обади и ще ви изпрати по пощата комплект с документи за кандидатстване ( договор, молба, декларация за лични данни). След като го попълните вие трябва да върнете комплекта с подписани документи по куриер до наш адрес, заедно с 4 снимки паспортен формат и копие от платежно нареждане от банковият превод на таксата.

11. По всяко време ли мога да се запиша на курс?

Датите за набиране на курсисти са разделени на два етапа през месеца. От 1-15 число и от 15-30 число, като за записан курсист се счита този, който е успял в съответният период да върне документите за кандидатстване.

12. Обучението индивидуално ли е или в група?

Обучението е в малки работни групи от минимум 1 и максимум 6 човека.

13. Какви изпити се полагат при завършване на курс в BeautyForce Academy Bulgariа?

Изпитите, които се полагат са съответно тест, практическо занятие и развиване на тема. Полагат се в точно определени дати от МОН при завършване на всеки етап от обучението.

14. Колко пъти мога да се явявам на изпит?

При неявяване на изпит или при неуспешно справяне можете да се явите с друга група на следваща дата, която е посочена от МОН.

15. Имам ли достъп до опреснителни курсове след завършване на обучението?

Да. Ние, от BeautyForce Academy Bulgariа се стараем да организираме опреснителни курсове по определени модули поне веднъж годишно под формата на семинари.

16. Как се извършва плащането на даден курс?
  1. Плащането се извършва по банков път на следната сметка на фирма Бютифорс в ПИБ: BG44FINV91501016750133  с основание за плащане - курс по козметика или фризьорство или масаж.
loading...