Свържи се с нас: info@beautyforceacademy.bg
Назад до Началната страница

Ревюта

Златка Христоскова - участник в националният семинар на Beautyforce Ltd. -

С благодарност на целият екип на Beauty Force !Едно уникално преживяване ,изпълнено с класа и професионализъм!

Златка Христоскова - участник в националният семинар на Beautyforce Ltd. - "Kings Valley" 15-17.11.2023 g.
Божидара Николова - участник в националният семинар на

Благодаря за поканата!
Семинара беше чудесен, обстановката също!
Темите и практиките бяха много полезни, стегнати и интересни.
Атмосферата беше много приятна, спокойна, луксозна и вдъхновяваща.
Цялото преживяване беше много обогатяващо!
Благодаря!

Божидара Николова - участник в националният семинар на "Beautyforce" Ltd. - хотел "Kings Valley" 15-17.2023 г.
Юлиана Кънева - участник в националният семинар на

Семинарът ми беше много полезен. Жулиета се беше постарала и ни демонстрира 3 чудесни терапии. Изключително съм доволна и благодарна за възможността!

Юлиана Кънева - участник в националният семинар на "Beautyforce" Ltd. - хотел " Kings Valley" 15-17.11.2023
Албена Гергова - участник в нациналният семинар по козметика на

Изключително добра подготовка!!
Много добре систематизирана лекционна част! Изключително предразполагащ и хармоничен екип!
Практическата час беше прекрасно демонстрирана!

Албена Гергова - участник в нациналният семинар по козметика на "Beautyforce" Ltd. - хотел "Kings Valley" 15-17.11.2023 g.
Звезда Козарова- действащ козметик и майка на 3 деца

Благодаря на целият екип на ❤️BeautyForce Academy за знанията търпението и отзивчивостта. Учебният процес беше истинско удоволствие,и дава стабилност и решителност в професионалното ми развитие .❤️А на Жулиета пожелавам много здраве и безкрайно щастие,успехи и много позитивни курсисти 😘

Звезда Козарова- действащ козметик и майка на 3 деца
Анита Парапунова - действащ козметик, град София

Аз съм работещ козметик. Записах този курс, защото има много апаратни техники. Това беше много добро решение. Получих много повече, от това което очаквах. Страхотен екип, страхотна база… Теорията и практиката са поднесени, така че да бъдат разбрани. След този курс освен диплома ще получите реални умения, вдъхновение и самочувствие . Аз обогатих знанията си, работя с невероятната козметика на Jean D’Arcel и клиентите ми са много доволни. Благодаря на целия екип на Beauty force academy ❤️❤️❤️

Анита Парапунова - действащ козметик, град София
Мелиха Хюсеин - козметик, майка на три страхотни дечица

Казвам се Мелиха и съм майка на 3прекрасни момиченца.Още от първото ми раждане до днес не съм направила нищо за мен,това го разбрах като се записах в курса по козметика на BeautyForce Academy!
Тук пристистигнах уплашена,защото за пръв път правих крачка за моето развитие и решение,че ще си направя моя собствен бизнес!
Времето излетя неусетно и аз вече съм успешно завършила Козметичка с 3та степен квалификация!
Тук се научих на много неща.Работа с киселини,Лазери,Микроиглена мезотерапия,Масажни техники и още много други.Тук няма преподаватели и курсисти Тук всички са като едно семейство,което винаги обяснява всичко внимателно и търпеливо и те изслушва.Радвамсе,че бях част от това голямо семейство и знам че винаги когато имам нужда от помощ и съвети
Семейство BeautyForce Academy са до мен!

Мелиха Хюсеин - козметик, майка на три страхотни дечица
Преслава Петкова - козметик, студентка, майка на две прекрасни дечица,  гр. София

Записах |||та степен курс по Козметика в "Beautyforce academy" имайки възможността да бъда обучавана от най-добрите професионалисти в тази област.
Ще бъда кратка, но и изчерпателна.
Да бъдеш обучаван и напътстван от вдъхновяващи личности, като Жулиета Желева и Евгения Костова беше изключително удоволствие и вдъхновение за мен!
Те бяха неотлъчно до мен по време на целия курс. Научиха ме на професионализъм и ми дадоха началните и базисни умения да реализирам своята голяма мечта и скоро тя да стане реалност. За мен беше едно голямо приключение и вдъхновение да се уча от усмихнати и позитивни хора като тях. В приятна обстановка, изпипана до последния детайл. Апаратурата до която имах честа да се докосна и да практикувам с нея беше професионална и удобна за работа, козметиката съвършена- правеща чудеса просто..! Препоръчвам Beautyforce academy на всеки, който иска да бъде професионалист в областта на красотата. Тук е мястото от което всеки един курсист излиза уверен и с гордо вдигната глава, подготвен да предлага най-доброто на своите клиенти.

Преслава Петкова - козметик, студентка, майка на две прекрасни дечица, гр. София
Тереза Делчева- професионален гримьор и козметик

Щастлива съм, че успях и този път… Успях да осъщестява още една мечта, която през годините ми изглеждаше недостижима. Попаднах на точното място в точното време, бях обучена от най-добрите в тази сфера, намерих прекрасни преподаватели и колеги, които към днешна дата мога да нарека и приятели. Последите седем месеца бяха голямо изпитание за мен, но съм щастлива, че избрах да продължа своето развитие именно в сферата на козметологията.
Жулиета е жената, която ме впечатли още от първата ни среща и на която ще се възхищавам и занапред. Всичко на което ме научи тя и нейният екип е безценно за мен. Радвам се, че продължаваме да работим заедно и че станах част от семейството на Jean d'Arcel Bulgaria
Благодаря и на моя любим мъж, за всичките прищявки, за това че повярва в мен още преди аз да го направя. Без теб нямаше да успея.
Съвсем скоро ще зарадвам всички мои клиенти и приятели с откриване на моето студио, където
ще комбинирам двете услуги!

Тереза Делчева- професионален гримьор и козметик
Мария Шадова - козметик в салон Jean d'Arcel София; бивш помощник режисьор в телевизия, гр. София

Здравейте, приятели!
Искам да споделя с вас моята искрена благодарност и признателност към Жулиета, собственикът на Beauty Force Academy, в която завърших успешно курс по козметология. Жулиета, твоят ентусиазъм, отдаденост и експертиза в сферата на козметологията са вдъхновяващи!
Beauty Force Academy беше истинско училище за професонализъм. Дипломата, която получих е не само символ на завършен курс, но и гаранция за качество и професионализъм в пътя ми като козметолог. Благодарение на обучението, се чувствам готова да се справям с всякакви предизвикателства и да постигам успехи в професията.
Жулиета, искам да изкажа благодарността си за всичко, което си направила за мен и за всички студенти в академията. Като ментор, ти ни вдъхнови да се стремим да бъдем по-добри и да преследваме високите стандарти на професията. Ти си истински пример за успех и мотивация.
Благодаря ти, Жулиета, и благодаря на Beauty Force Academy за задълбоченото образование, партньорство и подкрепа!

Мария Шадова - козметик в салон Jean d'Arcel София; бивш помощник режисьор в телевизия, гр. София
Михаела Белчева  гр. София

Безкрайно благодаря на целия екип на Beauty Force Academy за вниманието и всеотдайността през целия курс на обучение. Подготовката, която съм получила при вас ми дава увереност в професията. Теоретичната подготовка, за мен беше изключително изчерпателна, практическите занимания много детайлни. Материалната база на академията е изключително богата и още в процеса на обучение, ние курсистите имахме възможност да се обучаваме на всички актуални технологии за лице и тяло. Старта който получихме от Beauty Force Academy, е повече от достатъчен за да започне един терапевт работа веднага след това уверен, че знае много за кожата, за апаратите и ефекта им върху различните състояния на лицето и тялото на клиентите си. Благодаря на целия екип за търпението и всеотдайността ! Страхотни сте! ❤️

Михаела Белчева гр. София
Милена Денчева - действащ козметик

Записах се на курса по Козметика , за да получа по-висока степен Козметик. Проучих и разбрах,че това е най-доброто място за това! Работи се с професионални уреди и козметика. Екип от големи професионалисти! Красив салон и прекрасно отношение! Нямам забележки.

Милена Денчева - действащ козметик
Елица Димитрова

Аз се записах ,понеже знам,че този салон е най-добрия за обучението ми по курс Козметика. Много съм доволна от курса и от екипа ,които преподава. Научих много интересни и полезни практики, базата е много красива , а оборудването е модерно и удобно за работа. Препоръчвам курс Козметика като най-добра алтернатива!

Елица Димитрова
Симона Стойчева

Казвам се Симона и се записах в курса на BeautyForce Academy за козметици с ясната цел да се развивам занапред като козметик и по-скоро в областта на козметиката, да надгарждам себе си и да започна работа, която ще бъде удоволствие за мен! Удовлетворена съм от търпението и професионализма на всички в Beautyforce. Благодарна съм, че вече съм част от това голямо семейство!

Симона Стойчева
Радослава Станчева - студио

Искам да благодаря на целия екип от Jean D’Arcel за страхотното отношение, професионализма и най-вече да благодаря на Рени за успешно завършеният ми курс по фризьорство. Тя влага огромно старание, желание и любов в работата си и го предава на нас курсистите! Благодарение на нея осъществих една моя мечта!

Радослава Станчева - студио "R"
Дочето Димитрова - собственик на козметично студио

Никой не постига успех, без да признае помощта на другите: е, моят успех е благодарение на чудесния екип на Jean d'Arcel и BeautyForce Academy. Те ми помогнаха да сбъдна моята мечта да практикувам успешно професия козметик! Професионалното и топло отношение на целия екип ме накара да се чуствам като у дома си и не исках да си тръгвам, когато свърши всичко! Галя Брезова е толкова всеотдайна, не спестява нищо откъм знания и практика - изключителен професионалист!
Думите са излишни! Трудно ми е да опиша чуствата и благодарноста ми към вас! Благодаря на Бог, че ви срещнах!

Дочето Димитрова - собственик на козметично студио "New Face" - гр. Казанлък
Цветелина Илиева Бизова - маникюрист, художник,

Хареса ми цялата атмосфера през цялото време на курса.
Обстановката, начинът на общуване и предаване на уменията.
Свободата да избирам времето, в което да посетя курса.
Имах усещането през цялото време, че съм част от екипа на козметичен център Jean d’Arcel и BeautyForce Academy!
Благодарна съм за времето, което прекарахме заедно и за уменията, които ми предадохте!

Цветелина Илиева Бизова - маникюрист, художник, "Кралица роза" 2017г.
Ани Парашкевова - завършила курс по козметика

В момента, в който влязох в базата на BeautyForce Academy знаех, че съм попаднала на правилното място. Курсът по Козметика е едно от нещата, което обогатява една жена. Екипа е невероятен, толкова усмихнат. Професията им е любов, която предават по пътя на обогатяването!

Ани Парашкевова - завършила курс по козметика
Златина Иванова - козметик и масажист в козметично студио

"Доволна съм много от курса, вие сте страхотни професионалисти, давате всичко от себе си. Ани, ти си ангел за мен, търпелива, учтива, вежлива, човек с голямо сърце."

Златина Иванова - козметик и масажист в козметично студио "Nice Body"
Виолина Кочева - завършила курс по козметика, капитан на баскетболен отбор

Целият ми престой в BeautyForce Academy беше изключително приятен. Екипа е страхотен, всички са прекрасни и лъчезарни, готови да помогнат с усмивка във всичко. Хигиената е на изключително ниво - винаги чисто и ухае прекрасно. Ани е една страхотна учителка, винаги усмихната и до най-малкия детайл показва и обяснява всичко необходимо, за да станеш добър козметик. Аз се чувствах много добре в нейната компания като учител, а и като събеседник в различни разговори...

Виолина Кочева - завършила курс по козметика, капитан на баскетболен отбор "Берое"
Жени Колева - собственик на козметичен салон

Щастлива съм, че избрах най-правилното място за курс по козметика - BeautyForce Academy! Всичко там е много добре организирано, обстановката е прекрасна и най-вече професионализма на екипа, който винаги ме подкрепя и напътства дори и след обучението! Благодаря, че сбъднах една своя мечта и сега работя в мое козметично студио с пълна увереност и самочувствие!

Жени Колева - собственик на козметичен салон "Кашмир"
Weska Tuan - Маникюрист

Хареса ми това, че обучението е индивидуално и се обръща внимание на всички поотделно. Деси Монева наблюдава кой какво прави, без да му стои на главата (Деси, честно не знам как го правиш!). Понякога си мисля, че не ме гледаш и бам сгреша нещо и пристигаш, кога, как и откъде виждаш, не знам! Харесва ми също, че не се ядосваш, ако се налага да повтаряш 15 пъти едно и също и се стараеш да го обясниш максимално разбираемо. Харесва ми, че показваш нагледно, когато нещо е трудно за курсистката, дори ако се наложи едната ръка на модела да я направиш изцяло ти. В теорията също използваш снимки, понякога и чертаеш, важното е да видиш, че сме разбрали. Хареса ми също,че всяка почиства след себе си, остава като навик, правя го и сега, просто ми е като завършек. Харесва ми и, че когато нещо не се е получило го казваш, с риск да има сърдити. Другото, което ми хареса е, че успяваш да си организираш времето, така че всички момичета да взимат часове всеки ден или през ден, иначе се забравя. Поне при мен така беше по-лесно да съм по начесто.

Weska Tuan - Маникюрист
Гергана Христова - маникюрист

Хареса ми това, че Деси Монева обяснява много внимателно. Отделя внимание на всеки от нас. За мен беше удоволствие да се уча при нея и ако има някакъв допълнителен курс за декорации пак бих се записала при нея.

Гергана Христова - маникюрист
Памела Ангелова - маникюрист

В курса най-много ми хареса Деси, защото е мила прекрасна и знае как да обясни всичко с точност, няма как да не усвойте уроците и.
Също така ми хареса дисциплината, която е изградила към всички нас учениците ѝ.

Памела Ангелова - маникюрист
Петя Радостинова - маникюрист

В BeautyForce Academy научих много, за което благодаря на Деси Монева. С курса по маникюр, педикюр и ноктопластика получих много знания и професионални умения. Много съм доволна от проведеното обучение, професионално и в същото време приятелско отношение.

Петя Радостинова - маникюрист
Станислава Желева - маникюрист

Много съм доволна от курса, който е в синхрон с най-актуалните стандарти. Преподавателят Деси Монева е много добър професионалист, с много добър преподавателски подход и дава редица примери от практиката. Обстановката - просторно, свежо, приветливо. Силно препоръчвам този курс!

Станислава Желева - маникюрист
Калина Вълканова - маникюрист

Курсът по маникюр, педикюр и ноктопластика беше изключително интересен, с подробна теория и практика в приятна атмосфера! Благодаря на Деси за професионализма и отделеното време, както и за всички знания, които тя не се колебае да споделя.

Калина Вълканова - маникюрист
Емилия Колева - маникюрист

Проведеният курс за мен беше истинско удоволствие и много важен и полезен етап от професионалното ми развитие. Изключително доволна съм от качеството и начина на преподаване, от условията и базата.
Курсът се проведе в удобно за мен време изцяло съобразено с личния ми график. Обучението е в реална работна среда, което е предимство и Ви осигурява лек преход от обучение към започване на работа веднага. Преподавателят Деси Монева е изключителен професионалист, който държи да се научиш да правиш нещата правилно, независимо колко опита ще са ти нужни.
По време на курса ще усвоите не само теория и практика, но и как да боравите правилно с материалната и техническа база, да спазвате хигиена и безопасни условия на труд и най-важното да изградите индивидуален подход и отношение към бъдещите си клиенти.
Сърдечни благодарности на Деси за прекрасното отношение, отговорност и компетентност при обучението!

Емилия Колева - маникюрист
Дора - маникюрист

Искам да споделя мойте впечатление от курса по маникюр, педикюр и ноктопластика в BeautyForce Academy, който се води от Деси Монева. Първо искам да споделя, че Деси Монева е един изключителен професионалист. Най-много ме впечатли търпението и настоятелноста на Деси Моневa. Организацията на курса и отношението ме амбицираха още повече. Благодаря ти Деси. Без твоя професионализъм нямаше да се справя.

Дора - маникюрист
Елеонора Петкова - завършила курс по козметика

BeautyForce Academy е мястото, където сътворих моята приказка за напред в живота! Няма да съм многословна, но думите ми няма да ми стигнат да опиша преживяванията ми на този курс! Хареса ми най-вече професионализмът, който е изграден от усмивки, топлота, сърдечност, търпение! Желание да предадат своите умения и старание да го постигнат! Само хората с големи сърца могат да постигнат това! Благодарение на този курс преоткрих себе си и благодарение на тези хора аз продължавам да се развивам напред и нагоре! Те бяха моята опора в трудните моменти, окуражаваха ме и нито за миг не пуснаха ръката ми и до сега! Дадоха ми най-ценното - основата. Благодарение на нея аз изградих себе си като човек и личност в професията, в която искам да се развивам! Дадоха ми самочувствието на професионалист, защото именно те са такива! А най-големия подарък, който получих, е увереността в това да съм козметик и да обичам това, което правя!
Те станаха мое семейство!
Благодаря на Жужи, че е създала този учебен център и за нашата първа среща, която бе съдбовна за мен!
На Еви, която засипвах с въпроси и винаги така мила и нежна, тя даваше отговори!
На Галя и Ани, които са невероятни в своята работа!
На Павката, който побърквам с моите поръчки и който е готов да се отзове винаги!
Бъдете себе си! Такива каквито сте! УНИКАЛНИ!!!

Елеонора Петкова - завършила курс по козметика
Гергана Любенова - собственик на козметично студио в Бургас

През 2019 година имах щастието да отида на тренинг обучение в институт Jean d'Arcel в Германия. Обучението остави в моето съзнание траен отпечатък! Беше емоционално, стимулиращо, ползотворно, поучително. Впечатления ми направиха и най-малките дребни детайли. Например: салфетки, тампони, хавлий, апаратура....... всичко си е на точно, удобно място за работа. Работиш без излишно движение, с едно завъртане, всичко ти е на една ръка разстояние. Хигиената. Чисто, просторно, уютно, красиво! Да видиш с очите си базата, завода, хигиената, организацията, технологията и изработването на продуктите, с който ти продължаваш да твориш красота и доставяш удоволствие беше впечатляващо.
И най най най впечатляващо! Да усетиш енергията и ръцете на Клаудия!

Гергана Любенова - собственик на козметично студио в Бургас
Ваня Кисьова - собственик на козметично студио

Завърших курса по козметика в BeautyForce Academy. За мен това беше не само курс, но и ново начало. Начало да реализираш собствен бизнес. Тук всеки може да научи всичко в професията. Времето, обучението, козметиката и професионализма на персонала са напълно достатъчни, за да усвоиш знанията необходими за реализация. BeautyForce Academy е точното място за всеки начинаещ. Сега съм собственик на козметично студио и реализирах мечтата си.

Ваня Кисьова - собственик на козметично студио "Be Le Ru"
Симона Танева - курсист по фризьорство

Харесва ми, че се уча от професионалист като Ренета Младенова. Винаги успява да ми обясни всичко най подробно, пълна с търпение. Времето с нея минава неусетно, защото докато учим имаме и поводи за усмивки. Радвам се, че избрах точно BeautyForce Academy, за провеждането на моето обучение като фризьор. Благодаря ти, Ренета Младенова! Ти си истински професионалист!

Симона Танева - курсист по фризьорство
Соня Ангелова - собственик на фризьорско студио

Изключително съм благодарна на моят преподавател Ренета Младенова. Доволна съм от всичко по време на обучението ми - условия, обстановка, отношение. За мен винаги е било най-важно индивидуалното внимание към всеки от нас и тук го получих. Вече от нас самите зависи колко добри ще сме. Основата я имаме, началото ще е трудно, но всичко си струва, ако работиш това, което обичаш. Моята мечта е сбъдната, а именно да бъда фризьор. Благодарности на целия екип от професионалисти!

Соня Ангелова - собственик на фризьорско студио "SEVAN"
Цвети Желева - собственик на козметично студио

Завърших обучението си като козметик в Академия Бютифорс. Бях впечатлена от топлото посрещане на целия екип, както и от комуникацията помежду им. Ние бяхме една страхотна група, жадна за знания. Под зоркия поглед на Галя и Ани научих много за структурата на кожата, за промените, които настъпват и как да намирам решение за всеки кожен проблем. Обучението протича с теоретична и много практическа подготовка. Имах възможността да присъствам на семинар в Германия в базата на Jean d'Arcel. Това е козметиката, с която работя, на която се доверявам, защото има комплексно решение за всеки тип кожа и проблем.

Цвети Желева - собственик на козметично студио "Beauty Boutique"
Цветомира Ангелова - собственик на козметично студио

Здравейте, аз се казвам Цветомира Ангелова. Искам да споделя с Вас как попаднах в голямото семейство на JEAN D'ARCEL cosmetique. Бях решила да реализирам една моя мечта преди 4 години, започнах да търся място където да ме обучат като козметик. Очите ми останаха в снимката на една дама, която беше оставила кратка информация и телефон.
Позвъних и така се запознах с г-жа Галя Брезова, тя ме покани в центъра на JEAN D'ARCEL Стара Загора, с думите "Нямам търпение да те видя". От там започна моят път, срещнах се с професионалисти, които ми дадоха знание на много високо ниво, от тогава до сега не са ме оставили и за миг. През каквото и да съм минала са до мен и ми дават кураж.
Академия Бютифорс е най-добрият избор да реализирате мечти.

Цветомира Ангелова - собственик на козметично студио "Каталея"

Оставете своето мнение за BeautyForceAcademy.bg на нашата Facebook страница!

loading...