Свържи се с нас: info@beautyforceacademy.bg Следвайте ни

Мисия, Визия, Ценности

block background
МИСИЯ

МИСИЯ

 

Мисията на BeautyForce Academy Bulgaria е да предоставя на амбициозни млади хора в България високо качество на обучение и умения в областта на козметика, фризьорство, маникюр, педикюр, ноктопластика и масаж. Нашите курсисти получават възможност да се изявят като професионалисти и да развият собствен бизнес именно в България, като предложат качество на услугата същото като във всяка Европейска държава.

block background
ВИЗИЯ

ВИЗИЯ


Идеята за BeautyForce Academy Bulgaria е заложена още от самото начало. Базата, в която се провеждат курсовете, е проектирана да функционира като козметичен салон и като учебна база, в която се практикува високо качество на услугите, каквото бихте могли да откриете във всеки голям козметичен и СПА център по света. За период от 7 години в козметичния център са обучени повече от 250 курсиста от цяла Югоизточна България - Стара Загора, Казанлък, Хасково, Нова Загора, Раднево, Сливен. През 2020 година BeautyForce Academy Bulgaria се превърна в национално училище. Днес е възможно да се запишете на курс по всяка една от професиите, независимо в кой град живеете. 

block background
ЦЕННОСТИ

ЦЕННОСТИ

Ние вярваме, че личността е уникална! За това и нашият подход към хората, които обучаваме е да повдигаме професионализма, както по отношение на уменията, така и по отношение на личностното израстване. Ние учим нашите курсисти да изграждат своята кариера честно, да създават трайни взаимоотношения и да внимават най-вече за качеството на услугата, като се отнасят достойно към всичко, до което се докоснат.

block background

Нашето послание към курсистите!

loading...