Свържи се с нас: info@beautyforceacademy.bg Следвайте ни

Галя Брезова - преподавател по практика козметика в BeautyForce Academy Bulgaria

Публикуван на:
Последна редакция:

BeautyForce Academy: Представете ни се!

Отговор: Казвам се Галя Брезова и съм треньор по козметика в BeautyForce Academy повече от 7 години. Завършила съм колеж като медицинска сестра, но професията на козметик искрено ме вдъхновява. Практикувам вече 10 години и се радвам, че мога да бъда част от целия процес на обучение.

BeautyForce Academy: От колко време сте треньор по практика по козметика в BeautyForce Academy?

Вече осма година водя практическите занятия по козметика. Имам усещането, че времето мина неусетно бързо за мен. Вероятно това е така, когато човек обича своята професия.

BeautyForce Academy: Кое е най-голямото предимство на BeautyForce Academy?

В BeautyForce Academy се стремим, а вярвам и че успяваме, да следваме примера на най-големите учители в Европа. Ние обучаваме по методи, разработени с най-новите тенденции в професията. Винаги се стремим да даваме частица от себе си на всеки курсист, който ни се доверява. Модерната база, луксозните продукти и добрите взаимоотношения са бонус, който прави още по-приятно усещането да си част от този екип. Стараем се да предаваме всички знания, без да спестяваме нищо. Така човек има шанс наистина да успее.

BeautyForce Academy: В обучението на колко курсиста сте участвали до този момент?

На приблизително 200 курсиста съм преподавала до този момент.

BeautyForce Academy: От колко време сте професионалист във вашата професия?

От почти 10 години.

BeautyForce Academy: Какви дипломи и сертификати притежавате?

По образование съм медицинска сестра. Имам диплома от Министерство на образованието Свидетелство III степен по професията Козметик. Сертификатите ми са повече от 10 по специфични технологии. Някои от тях съм придобила в Германия, където съм била обучена на Европейски стандарт.

BeautyForce Academy: Преминали ли сте международни обучения?

Преди 2 години лично присъствах на голямо обучение за най-новите тенденции в козметиката. Обучението се  проведе в Германия в централата на Jean d’Arcel cosmetique, където се проведе годишният семинар на фирмата “Тренирай Треньори”  и присъстваха професионалисти от Холандия, Белгия, Австрия, Полша, Словакия, Украйна, Беларус, България, Германия и др.

BeautyForce Academy: Какво е вашето лично послание към бъдещите курсисти в BeautyForce Academy?

Ще ви науча да се потопите в необятния свят на козметиката с любов!

loading...