Свържи се с нас: info@beautyforceacademy.bg Следвайте ни

Цвети, която сбъдна своята мечта да има собствен салон за красота!

Публикуван на:
Последна редакция:

BeautyForce Academy: Разкажете ни за себе си? С какво се занимавате? Какъв е вашият бизнес?

Цвети Ангелова: Здравейте, казвам се Цветомира Ангелова, от Стара Загора съм, на 32 години. Работила съм много и различни неща, но от две години намерих работата, която ми доставя истинско удоволствие - козметик съм. Имам свой салон, който е на много приятно място в града ни.

BeautyForce Academy: Как стигнахте до решението да се запишете на курс по козметика?

Цвети Ангелова: Винаги съм имала влечение към това, моята покойна баба ми казваше, че имам златни ръце и че трябва да се грижа за хората. И така един хубав ден се събудих и позвъних на случайно намерен от мен телефон в Google, свързах се с Галя Брезова, която в последствие разбрах, че е главен козметик и тренер на Jean d'Arcel cosmetique за България. След срещата си с нея вече бях сигурна, че това е моят път.

BeautyForce Academy: Какво научихте по време на курса по козметика?

Цвети Ангелова: Научих, че това е професия, в която винаги има какво да надграждаш, да трупаш знания и да се реализираш.

BeautyForce Academy: От колко години имате собствен козметичен салон?

Цвети Ангелова: До сега работих в два козметични салона, с така нареченият затворен цикъл с фризьор, маникюр, грим и т.н., но отскоро имам свой козметичен салон, който направих с много желание и любов. Това е мястото, където всеки ден с удоволствие посрещам моите клиенти и се стремя те да са максимално доволни от работата ми и от резултатите, които постигаме. Благодарна съм на целият екип на BeautyForce, че са неотлъчно до мен от самото начало като курсистка до сега като собственик на козметичен салон.

BeautyForce Academy: Струва ли ви се, че сега, когато работите, имате познания, които ви правят конкурентни на пазара?

Цвети Ангелова: Смея да твърдя, че имам! Знанията и уменията, които ми предадоха в Училището по козметика BeautyForce поставиха здрави основи в тази прекрасна професия. Сега само надграждам. Фирмата редовно организира семинари и обучения, на които ни запознава с новите тенденции, продукти, апаратура и услуги.

BeautyForce Academy: Кои са вашите любими процедури, които с удоволствие прилагате на клиентите си?

Цвети Ангелова: Любими са ми процедурите на лице на клиенти с проблемна кожа, всеки случай там е различен, интересен за мен и изпитвам несравнимо щастие като преборим проблема.

BeautyForce Academy: От колко време сте партньор на професионална козметика Jean dArcel?

Цвети Ангелова: От 2 години. Откакто завърших обучението си в академията на Бютифорс. Още по време на курса забелязах несравнимото качество на продуктите по ефекта, който те имаха върху лицата на моделите. Марката предлага огромен асортимент за всеки тип кожа и всеки козметичен проблем. С професионалната козметика Jean d'Arcel аз съм спокойна, че в кабинета си имам всичко необходимо за нуждите на кожата на моите клиенти.

BeautyForce Academy: Кое ви харесва най-много в марката?

Цвети Ангелова: Продуктите, които са с безкомпромисното немско качество и са създадени от екип от най-добрите биолози, химици, козметолози, пластични хирурзи и дерматолози в света. Освен това съм впечатлена и от дисциплината на работа.

BeautyForce Academy: Какво научавате по време на обучителните семинари, организирани от BeautyForce Academy?

Цвети Ангелова: Новостите на пазара, техники на работа. Всеки семинар е безценен източник на актуална информация, знания и умения.

BeautyForce Academy: Кой е семинарът, който остави най-трайни знания и емоции във вашата кариера до сега?

Цвети Ангелова: Е как ....Семинарът в Кел, разбира се. Това обучение остави траен отпечатък в съзнанието ми. Главният тренер за цял свят на Jean d'Arcel Клаудия Хелспер е толкова харизматична личност, че всички момичета бяхме очаровани от нея. Нейните умения и знания са наистина феноменални. А базата на фирмата в прекрасното градче Кел, което се намира на границата с Франция, съвсем близо до Страсбург, е уникална! Разгледахме и завода, където се произвежда козметиката. Спа-центърът също е впечатляващ. От всичко там лъха на професионализъм и на любов към тази необятна територия - красотата! Не случайно девизът на марката е "Красотата е наша професия". Аз лично като човек, който се развива в тази област, искам максимално да достигна това ниво на професионализъм. Благодарна съм на BeautyForce Academy, че организира този семинар и имах възможността да съм част от него!

loading...