Свържи се с нас: info@beautyforceacademy.bg Следвайте ни

Евгения Панчева - преподавател по козметика в BeautyForce Academy Bulgariq

Публикуван на:
Последна редакция:

BeautyForce Academy: Представете ни се!

Отговор: Здравейте, името ми е Евгения Панчева и съм преподавател по теория по козметика в BeautyForce Academy.

BeautyForce Academy: От колко време сте преподавател по теория в BeautyForce Academy?

Отговор: Вече четвърта година водя лекциите по козметика. Мога да кажа, че в самото начало за мен да предавам знанията си на други хора беше голямо предизвикателство, което впоследствие се трансформира в радост и удоволствие. Запознавам се с много момичета и жени и всяка една от тях ме обогатява житейски. Много ценя моите курсистки. Те са уникални и неповторими и аз наистина съм щастлива да комуникирам с тях. С някои дори ставаме по-близки и професионалните ни взаимоотношения след време се превръщат в приятелски, което е бонус за мен.

BeautyForce Academy: Кое е най-голямото предимство на BeautyForce Academy?

Отговор: В лицето на BeautyForce Academy аз срещнах достоен партньор, на който мога да разчитам професионално с пълно доверие. Екипът, с който работя, е изключително добре подготвен и е на много високо професионално ниво. Нашата основна цел е да изградим нов стандарт на работа в бюти сектора и услугите, които в бъдеще ще предлагат курсистите ни да бъдат на световно ниво. Освен това Академията ни дава възможност постоянно да надграждаме знанията и уменията си като участваме в различни семинари и обучения.

BeautyForce Academy: В обучението на колко курсиста сте участвали до този момент?

Отговор: На приблизително 40 курсиста съм преподавала до този момент.

BeautyForce Academy: От колко време сте професионалист във вашата професия?

Отговор: От 4 години.

BeautyForce Academy: Какви дипломи и сертификати притежавате?

Отговор: Имам диплома от Министерство на образованието Свидетелство III степен по професията Козметик. Сертификатите ми са от семинари по козметология в страната и чужбина. Освен това съм бакалавър по педагогика с диплома от ЮЗУ "Неофит Рилски" и магистър по финанси с диплома от ВТУ "Св.Св. Кирил и Методий".

BeautyForce Academy: Преминали ли сте международни обучения?

Отговор: Да, най-голямото международно обучение, от което бях част, беше в Германия в централата на Jean d’Arcel cosmetique, където се проведе годишният семинар на фирмата Train the Trainer и присъстваха професионалисти от Холандия, Белгия, Австрия, Полша, Словакия, Украйна, Беларус, България, Германия и др.

BeautyForce Academy: Какво е вашето лично послание към бъдещите курсисти в BeautyForce Academy?

Отговор: Вярвам, че дълбоко вътре в нас има заложени таланти, мечти и сила, които ни движат през целия ни живот. Намерете вашия талант, вашата мечта, онова нещо, което ви прави истински щастливи и удовлетворени и със сигурност ще изживеете един пълноценен живот!

 

loading...