Свържи се с нас: info@beautyforceacademy.bg Следвайте ни

Деси Монева с международна награда за маникюр и педикюр!

Публикуван на:
Последна редакция:

1. Деси, ние от BeautyForce Academy много се гордеем с твоите успехи. За нас ти си истински пример за подражание. Наскоро стана ясно, че имаме нов повод за празнуване, а именно международният конкурс, на който ти спечели престижното 2 място. Би ли ни разказала повече за тази победа?

  - Благодаря за хубавите думи! Реших да участвам в International Nail Festival Brilliant Cup Online, който започна на  20.08.2020 г. и беше проведен за първи път в Румъния.  На 29.08.2020 г. бяха обявени резултатите. Организатор на този конкурс беше

Rodica Munteanu -  уникален човек и един от съдиите на конкурса. Участвах в отборът на Анастасия Кръстева – успешен обучител и специалист в нейл индустрията и също една от съдиите. Имаше общо  190 участници, 420 творби, 30 държави - Гърция, Румъния, Норвегия, Русия и др. , а всъщност отборът на България се представи доста добре.

Творбите на участниците трябваше да бъдат представени във фото и видео формати в няколко категории.

  •  Junior – Младши
  • Master - Maйстори
  • Profession-Професионалисти

Темите бяха свободни, като аз реших този път да участвам не с маникюр, а с педикюр в номинация: „Pedicure Nail Poster“

Целта беше да се създаде професионална снимка - плакат за рекламни нокти. За   победителите бяха признати тези, чиято работа е възможно най-близка до идеалния плакат, който би могъл да убеди клиента да закупи такава услуга в салон за красота. Работата трябваше да се извърши или върху естествения нокът, или върху удължители.

Благодарение на страхотния талант на професионалния фотограф Йонко Русев, този плакат стана факт! Йонко Русев успя да направи едни наистина уникални кадри! Благодарение на съвместната ни работа, аз успях да спечеля 2-ро място в конкурса. J Не мога да не благодаря и на моя чудесен модел Евгения Желева, която ме изтърпя няколко часа, докато реализирам творбата си. J

 2.     Какво ново нещо ще ти донесе тази победа лично на теб?

 - В случая – още една купа и медал. Лично аз много обичам да участвам в конкурси, защото съм влюбена в работата си! Някак си това активира цялата страст, с която я върша и искам да покажа възможно най-доброто, на което съм способна! Когато участваш в конкурси, в нашата сфера това носи престиж, един вид работиш за името си! Това ми дава мотивация и сили да продължавам напред в професионалното си развитие, както и за подготовка за нови победи!

 3.     Това ли е първия конкурс на международно ниво, който печелиш! Колко всъщност са твоите международни награди?

 - Всъщност това ми е първата международна награда. Участвала съм и в други международни конкурси, но не съм била сред първите участници. Иначе имам още две награди, но те са от конкурси в България.

4.     Имаш ли желание да предадеш твоите познания на курсистите си?

 - Разбира се! Всеки от курсистите ми би могъл да получи нови умения в обученията по декорация, които правим в BeautyForce Academy. Моят съвет към тях е да надграждат постоянно, защото в нашата професия това е абсолютно необходимо!

5.     Какво е следващото предизвикателство, което ти предстои?

 - Обмислям ново участие, но засега ще го запазя в тайна. Със сигурност ще научите, когато му дойде времето. J

loading...