Свържи се с нас: info@beautyforceacademy.bg Следвайте ни

Приключението на моята летяща кариера!

Публикуван на:
Последна редакция:

BeautyForce Academy: Разкажете ни за себе си? С какво се занимавате? Какъв е вашият бизнес?

Цвети Желева: Здравейте, казвам се Цветана Желева. През месец август 2019 завърших обучението си като козметик в Училището по козметика БЮТИФОРС. Отскоро имам собствен козметичен салон и се развивам в тази професия.

BeautyForce Academy: Как стигнахте до решението да се запишете на курс по козметика?

Цвети Желева: Започнах да се интересувам от промените и структурата на кожата след определена възраст и как може да се забави този процес. Постепенно в мен се породи желанието да разширя познанията си и да започна да усвоявам нови умения, които в последствие да станат моя професия. По препоръка на моя близка приятелка се свързах с Училище по козметика БЮТИФОРС и се записах на професионален курс по козметика там.

BeautyForce Academy: Какво научихте по време на курса по козметика?

Цвети Желева: Всъщност доста интересни факти за кожата и за грижата за нея. В Бютифорс се предоставя теоретична и практическа подготовка. След обучението всеки курсист може да посрещне клиент, да направи анализ на кожата, да избере и приложи нужната терапия. Това, което е необходимо като знания и практически умения, в това число маркетинг и мениджмънт за стартиране на бизнес в този бранш, е достъпно за всеки един курсист. Това означава, че зависи от всеки индивидуално какво точно ще направи с тази информация и дали ще я трансформира в успешен бизнес или просто ще е поредния курс в живота му.

BeautyForce Academy: От колко години имате собствен козметичен салон?

Цвети Желева: Съвсем отскоро, но съм силно ентусиазирана да успея да се реализирам. Харесва ми да помагам на хората да се чувстват и да изглеждат по-красиви. Това са малките радости, които правят живота ни по-хубав.

BeautyForce Academy: Струва ли ви се, че сега, когато работите имате познания, които ви правят конкурентни на пазара?

Цвети Желева: Със сигурност има много какво да науча. Това е непрекъснато развиваща се професия. Но вече имам много добри познания. Смятам, че подготовката ми е на високо ниво. Освен това имам подкрепата на Училището по козметика, тъй като те организират допълнителни обучения и семинари за козметици.

BeautyForce Academy: Кои са вашите любими процедури, които с удоволствие прилагате на клиентите си?

Цвети Желева: Много харесвам да правя лифтинг терапии за зряла кожа, тъй като резултатът е видим и клиентите са изключително доволни.


BeautyForce Academy: От колко време сте партньор на професионална козметика Jean d'Arcel?

Цвети Желева: Имах честта по време на обучението да се запозная и практикувам с продуктите на Jean d'Arcel. Много съм впечатлена от тях. Мога да се доверя на марката за всеки проблем на кожата, помислено е за всичко.

BeautyForce Academy: Кое ви харесва най-много в марката?

Цвети Желева: Jean d'Arcel имат комплексно решение за всеки тип кожа и проблем. Всяка серия има определена насоченост. Например серия МУЛТИБАЛАНС е за зряла кожа и е най-продаваната серия на марката вече над 20 години. Това говори за качество и доволни клиенти. Харесва ми, че Лаборатории Jean d'Arcel работят с екип от най-добрите биолози, химици, козметолози, дерматолози, пластични хирурзи и много други висококвалифицирани специалисти от Германия и Европа. Следят се световните тенденции и иновации и сериите постоянно се обновяват в крак с тях.

BeautyForce Academy: Какво научавате по време на обучителните семинари?

Цвети Желева: Запознавам се с продуктите на определена терапия и имам възможността да се убедя в техните качества и на практика. Много ми харесва интерактивната форма на семинар, при която по време на самия семинар участник прави терапия на друг участник под ръководството на тренер и съответно всеки може да даде обратна връзка за продуктите и терапията.

BeautyForce Academy: Кой е семинарът, който остави най-трайни знания и емоции във вашата кариера до сега?

Цвети Желева: През септември 2019 г. бях на семинар в Германия в базата на Jean d'Arcel. Имах честта да посетя фабриката, да разгледам целия цикъл на производство до крайния продукт. Силно съм впечатлена от изпипването на всеки детайл. Имаше също теоретическо и практическо обучение от главния тренер на Jean d'Arcel Клаудия Хелспер. Подобно обучение е БЕЗЦЕННО! Благодаря на организаторите от БЮТИФОРС за възможността и за поканата!

loading...