Свържи се с нас: info@beautyforceacademy.bg Следвайте ни

Един незабравим семинар в Германия

Публикуван на:
Последна редакция:

BeautyForce Academy: Разкажете ни за себе си? С какво се занимавате? Какъв е вашият бизнес?

Меги Стойкова: Здравейте, казвам се Миглена Стойкова и съм на 41 години. Живея в гр. Стара Загора. Козметик съм от две години.

BeautyForce Academy: Как стигнахте до решението да се запишете на курс по козметика?

Меги Стойкова: Желанието ми да започна да се занимавам в сферата на козметика се появи в мен внезапно. Чувството на удовлетвореност, че си бил полезен на друг човек е незаменимо. Изкарах един базисен курс по козметика, но след като го завърших разбрах, че знанията, които имам не са достатъчни, за да работя пълноценно като козметик и започнах да търся как да се усъвършенствам и да разширя уменията и знанията си. Така попаднах на информация за Училище по козметика BeautyForce и отидох на среща в Козметичен център Jean d'Arcel с управителката на фирмата Жулиета Желева. Още от първите няколко минути разбрах, че съм на правилното място и се записах за Мастър клас по козметика. След около 7 месеца лекции, практика и подготовка получих диплома тип Свидетелство II степен и самочувствието, че знам и мога всичко, което ми е необходимо, за да стартирам в тази сфера. 

BeautyForce Academy: Какво научихте по време на курса по козметика?

Меги Стойкова: От курса по козметика научих как най-правилно да се грижим за нашата кожа, научих различни видове процедури за лице и тяло, като RF - радиочестотен лифтинг, микронийдлинг, лазерна епилация, ултразвукова кавитация и многобройни видове терапии за всеки вид кожа, как тя да изгледжда по съвършен начин. Но най-вече научих за човешкото отношение към хората.

BeautyForce Academy: Кои са вашите любими процедури, които с удоволствие прилагате на клиентите си?

Меги Стойкова: Любимата ми процедура е микронийдлинг. Това е една терапия, която по минимално инвазивен начин премахва несъвършенствата от лицето, като намалява появилите се фини линии и бръчки, чрез задействане на регенеративните процеси в кожата и стимулиране на колагенообразуването.

BeautyForce Academy: От колко години имате собствен козметичен салон?

Меги Стойкова: Около година съм част от Студио за красота Астери като козметик.

BeautyForce Academy: Струва ли ви се, че сега, когато работите, имате познания, които ви правят конкурентни на пазара?

Меги Стойкова:  Да, аз съм сигурна в знанията и уменията си, които научих по време на курса в BeautyForce. Освен това знам, че зад мен е целия екип на Училището по козметика и мога да разчитам на тяхната пълна подкрепа. Различните семинари, организирани от фирмата, също ми помагат да следя новостите в бранша. 

BeautyForce Academy: От колко време сте партньор на професионална козметика Jean dArcel?

Меги Стойкова: Партньор съм на Jean d'Arcel от началото на моята кариера.

BeautyForce Academy: Кое ви харесва най-много в марката?

Меги Стойкова: В самата марка ми харесва лекотата на самите продуктите. Те по най-деликатния начин стимулират кожата да се чувства ефирна и сияйна. Ампулите на козметиката на Jean d'Arcel са незаменим мой спътник във всяка една моя терапия.

BeautyForce Academy: Кой е семинарът, който остави най-трайни знания и емоции във вашата кариера до сега?

Меги Стойкова: Семинара, който остави в мен излючително позитивни емоции и топли чувства е този в Германия. Абсолютно високо ниво на професионализъм. Незабравими няколко дни, в които научих много от Клаудия Хелспер - главен тренер за цял свят на Jean d'Arcel cosmetique. Бях впечатлена и от производствената база на фирмата, от базата за обучения и от самите служители. Две думи мога да кажа за бранда Jean d'Arcel - професионализъм и качество! Благодаря на фирма BeautyForce, че организира този семинар и че ми предостави възможност да участвам в него!

 

loading...