Свържи се с нас: info@beautyforceacademy.bg Следвайте ни

Десислава Монева - преподавател по маникюр в BeautyForce Academy Bulgaria

Публикуван на:
Последна редакция:

BeautyForce Academy: Предствете ни се!

Отговор: Казвам се Деси Монева и съм преподавател по теория и практика по професия маникюр, педикюр и медицински педикюр.

BeautyForce Academy: От колко време сте треньор по теория и практика по маникюр, педикюр и ноктопластика в BeautyForce Academy Bulgaria?

Отговор: От 3 години съм треньор по теория и практика по маникюр, педикюр и ноктопластика в BeautyForce Academy Bulgaria.

BeautyForce Academy:  Кое е най-голямото предимство на BeautyForce Academy Bulgaria?

Отговор: Според мен най-голямото предимство е страхотната база, която предлага Академията, условията на работа, както и прекрасният екип, с който работя. Ние предлагаме най-доброто обучение по теория и практика за курсистите. При нас е застъпена най-обширната теория и възможността, курсистите да се обучават индивидуално.

BeautyForce Academy: В обучението на колко курсиста сте участвали до този момент?

Отговор: Не съм ги броила точно, но може би са над 50.

BeautyForce Academy:  От колко време сте професионалист във вашата професия?

Отговор: Имам над 10 години стаж по професията маникюрист-педикюрист.

BeautyForce Academy: Какви сертификати протежавате?

Отговор: Притежавам Свитеделство за професионална квалификация 2 степен. Притежавам множество сертификати от преминати обучения по ноктопластика и декорации, както и участия в конкурси по маникюр. Едни от най-важните за мен Сертификати са по преминатите обучения по терапевтичен педикюр, което ме докосна до професия подология и запали у мен желание да се развия и в това направление.

BeautyForce Academy: Преминали ли сте международни обучения?

Отговор: Имам два Сертификата, които са международни. Единият е за терапевтичен педикюр към немската фирма BAEHR, другият е по декорации към Италианската фирма ARETINI.

BeautyForce Academy: Какво е вашето лично послание към бъдещите курсисти в BeautyForce Academy Bulgaria?

На бъдещите курсисти в BeautyForce Academy Bulgaria бих искала да кажа следното: На първо място – доверете ни се! Знам, че първо разглеждате цените за обучението. Не се подвеждайте по ниските цени, които ви се предлагат от различните обучителни центрове. Не са редки случаите, в които оставате недоволни, аз имам курсисти, които се връщат в нашата Академия да карат още един курс.

На второ място – всяко нещо се постига с желание, упоритост и много труд. Когато имате желание, ще имате и развитие! И ви пожелавам на всички да изпитате онова удовлетворение от работата си, което изпитвам аз, защото аз не ходя на работа, а просто се наслаждавам на любимото си хоби! Успех!

loading...