Свържи се с нас: info@beautyforceacademy.bg Следвайте ни

Кристина Гергова - специалист по миглопластика е BeautyForce Academy Bulgaria

Публикуван на:
Последна редакция:

BeautyForce Academy:  Бихте ли се представили?

Отговор: Здравейте, името ми е Кристина Гергова и съм професионалист по миглопластика. Това е професия, в която влезнах съвсем осъзнато и до днес продължавам да се наслаждавам на всеки детайл. Усещам миглопластиката като изкуство. Избрала съм да следвам това професионално бъдеще и с нетърпение следя всички новости в бранша.

BeautyForce Academy:  От колко време сте треньор по миглопластика в BeautyForce Academy?

Отговор: Наскоро получих предложение да стана треньор по миглопластика в  BeautyForce Academy и с огромно удоволствие реших да приема.

BeautyForce Academy: Кое е най-голямото предимство на BeautyForce Academy?

За краткия си престой в BeautyForce Academy мисля, че сред основните предимства са професионалистите работещи в Академията, стремежът им да предадат всички знания на своите курсисти, безкомпромисното отношение към учебния процес. Освен това съм впечатлена и от индивидуалното отношение към всеки курсист. 

BeautyForce Academy: В обучението на колко курсиста сте участвали до този момент?

Както споменах, до сега не съм обучавала лично. Но мога да кажа, че съм преминала всички основни и надграждащи обучения, които се предлагат в България. Обучавана съм при най-известните и опитни специалисти. Придобих много ценни знания и следвам подобна програма за обучение на всеки курсист.  За мен ще е огромна радост да преподавам на хора, които са избрали миглопластиката за своя професия.

BeautyForce Academy: От колко време сте професионалист във вашата професия?

Занимавам с Миглопластика от 2 години. В началото стартирах с по един клиент на седмица. После работата се увеличи и клиентите станаха двама на седмица. След това неусетно започнах да записвам по един клиент на ден. Към днешна дата моят работен график е зает 40 дни напред. Това ме кара да вярвам, че клиентите ми са доволни и аз вървя по правилния път на своята кариера.

BeautyForce Academy: Какви сертификати протежавате?

Преминала съм редица обучения, от които притежавам следните документи: Сертификат за базови обучения по методите Косъм по косъм, Сертификат за 2D и 3D поставяне, както и Сертификат за Мастър клас обемна техника.

BeautyForce Academy: Преминали ли сте международни обучения?

На този етап не съм, но за мен ще е огромно удовлоствие да постигна и тази мечта. 

BeautyForce Academy: Какво е вашето лично послание към бъдещите курсисти в BeautyForce Academy?

Моето послание към всеки бъдещ курсист е да заложи на най-добрите, за да е сред най-добрите. Да вярва в себе си, да се стреми към съвършенство и да прави всичко с любов към избраната от него професия.

 

 

loading...