Свържи се с нас: info@beautyforceacademy.bg Следвайте ни

Анелия Славчева - преподавател по практика козметика в BeautyForce Academy Bulgaria

Публикуван на:
Последна редакция:

BeautyForce Academy: Бихте ли се представили?

Привет, бъдещи Бюти творци! Казвам се  Анелия Славчева и имам удоволствието да ви преподавам практика по козметика в добре устроеното училище по козметика  Beautyforce Academy! За мен е чест да ви предам своите знания и умения, които ще ви направят професионалисти на най-високо ниво в областта на козметиката!

BeautyForce Academy: От колко време сте треньор по козметика в BeautyForce Academy?

Треньор съм от почти 3 години и половина. Организирала съм практическите занимания на курсистите.

BeautyForce Academy: Кое е най-голямото предимство на BeautyForce Academy?

Beautyforce Academy ще положи основи във вас и ще запали искрица любов  към необятната  професия на  красотата! Ще работите с наистина качествена козметика, произведена в Германия,  с най-модерната апаратура в съвременна обновена база! Ще сте готови за момента, в който да посрещнете вашите клиенти с увереност и усмивка! 

Добрият пример е заразителен и аз вярвам в това! 

BeautyForce Academy: В обучението на колко курсиста сте участвали до този момент?

По време на своята кариера в BeautyForce Academy съм участвала в обучението на над 30 курсиста. Това означава, че съм била отговорна за организиране на цялостния учебен процес и съм преподавала практически занимания по козметични процедури.

BeautyForce Academy: От колко време сте професионалист във вашата професия?

Стартирала съм  развитието си като козметик в козметичният център на Jean d’Arcel  преди 8 години. Тук аз, като някои от вас, изградих една моя мечта да бъда жена с красива професия! Обичам това, което правя! 

BeautyForce Academy: Какви сертификати протежавате?

Притежавам сертификат за инвазивни и неинвазивни терапии, сертификат за микроиглена мезотерапия, сертификат за японски масаж на лице Goyuki от Украйна, сертификати за лазерни системи и още други. 

BeautyForce Academy: Преминали ли сте международни обучения?

Нестихващият стремеж за развитие ме е подтиквал към интересни национални и международни обучения. Участвала съм в обучение Train the Trainer в института за професионална козметика в Германия Jean d'Arcel! 

BeautyForce Academy: Какво е вашето лично послание към бъдещите курсисти в BeautyForce Academy Bulgaria?

Най-важното решение, което трябва да вземете, е да повярвате в себе! Вие имате неограничен потенциал и заслужавате да получите най-доброто! Качественото обучение е стъпката към вашия успех!

loading...